Anticelulit Vela Smooth

Zašto odabrati Vela Smooth, ili Vela Shape tretman kod nas u Medrezonu?
Vela Smooth je lep i bezbedan, bezbolan tretman koji koristi sinergiju nekoliko energija i topi masne naslage, rešava celulite prvih stadijuma i popravlja izgled kože s mlitavošću usled godina. Menja stadijum fibroznog celulita. To je prijatan tretman koji dovodi do istinskog poboljšanja kože što su pokazale i kliničke studije sa biopsijom davne 2004.godine i naša praksa svih ovih godina od 2005. na dalje.

Anticelulitni tretman aparatom Vela Smooth ELOS je revolucija u rešavanju celulita.

Prvi FDA registrovani aparat za zatezanje kože sa celulitom. Patentirana kombinacija bezbedne bipolarne radifrekvence, regenerišuće infracrvene svetlosti, endermomasaže vezivnih tkiva ritmičnim sukcijama uz rolanje i aplikaciju anticeulitnog koktel krema. Rešava celulit, ali dodatni efekat je smanjenje obima na telu, koje ima prednost postojanosti i poboljšanja zategnutosti kože.


Vela Smooth je aparat koji koristi 3 sinergijske energije pored mehaničkog rolanja i dobrog krema za kontakt. Brendirali su to kao ELOS. Možemo ga koristiti kroz par dugih tretmana ili više kraćih, poenta je u postepenosti energije.

Svako preterivanje u jačini energije može dovesti do pojave kapilara ionako fragilnih krvnih sudova kod celulita pa je stručno izvodjenje, iskustvo i supervizija doktora kod ovog tretmana ključno za uspeh. Vela Smooth celulit i figuru tretira brzo, bezbolno, bez modrica i trajno.

I pored novih aparata, rezultati koji se dobijaju na Veli, s tako visokim stepenom bezbednosti i uspeha u rešavanju celulita i oblikovanju tela svake sezone nas ponovo zadivljuju i drago nam je što je naš adut za uspešan, trajan tretman celulita, prijatan, bez bola i modrica. Deset tretmana čine puno, mogu se upakovati u kratki vremenski razmak i sigurno smanjuju obime, sklanjaju jastučiće sa najnezgodnijih regija-iznad kolena, iznad i ispod kukova, istanjuje se struk. Rezultati ostaju ukoliko ne jedete i pratite program održavanja: dodatne mesečne tretmane.

Mnogi naši zadovoljni klijenti dolaze na kratke serije Vela Smooth koje održe prvi dobar rezultat ili poprave novi problem usled porasta kilaže. Ili jednostavno dolaze jer je Vela Smooth jedan prijatan tretman posle kojeg znate “da se nešto desilo”.

Vela i ELOS novog doba

imaju pojačane performanse, brzinu delovanja, ali mi imamo na umu da je celulit jedna vrlo delikatna pojava i fibrozni celulit vitkih osoba zahteva postepen pristup i postepenost što smo kroz iskustvo potvrdili.

Šta očekujemo od anticelulitnog tretmana Vela Smooth?

10 tretmana Vela Smooth daju sledeće efekte:

Definiše struk, zategne kožu i smanji obim

Oblikuje butine, zategne kožu i smanji obim

Podigne zadnjicu, zategne kožu i smanji obim

Oblikuje butine, posebno istopi unutrašnju stranu butina i zategne je.

Naročito je važno da Vela Smooth može oblikovati kolena, smanjiti naslage iznad njih ili popraviti celulit ili sitne nabore kože koja stari.

Smanjuje obim nadlaktica i brzo zateže ruke žena u zrelim godinama

Vela Smooth je izvandredna za podmladjivanje lica

Serija Vela Smooth smanjuje i zateže podbradak i pomaže kod lipolize većeg podbratka

Posebno je komentarisana po tabloidima primena Vela Smooth nad kolenima, to je vrlo “hot tema” u vremenu kad se nose mini haljine, „zvezde“ poziraju bosih nogu, a kolena izgledaju staro.

Vela tretman je i prijatan tretman s izuzetkom celulita odmaklih stadijuma gde prvih 2-3 tretmana mogu biti bolna u predelu fibroza, a bolnost prestaje kao što se smanjuje napetost u koži zahvaćenoj celulitom.


Slične metode koje mogu da reše celulit su:

Za kućni tretman preporučujemo Dermamea Anticelulit Lipoliza koncentrovani serum.