Lipoliza injekciona

Lipoliza injekcijama je najbolja za stomak i protiv celulita
To je najbolji način da uklonite stomak i smanjite obime butina, struka, ruku. Lipoliza celulita će ukloniti celulit maksimalno moguće.

Zašto da lipoliza butina, stomaka, podbratka, grudi, bude uradjena baš kod nas u Medrezonu?
Zato što je lipoliza injekcijama intervencija koju radimo bezbedno, duže od decenije, a usavršili smo prilagodjavanje lipolize svakoj osobi uz poštovanje stavova velikih škola kao što je Network Lipolysis i drugih evropskih protokola lipolize. Da dodamo da u Medrezonu lipoliza injekciona nikad nije samo to već uvek postoji i pomoć naših moćnih aparata za oblikovanja tela.
Zakažite tretman lipolize injekcijama u Skinfluenceru i uverite se zašto smo najbolji izbor!
U Medrezonu ćete dobiti pravu informaciju i intervenciju lipolize.
Injekciona lipoliza znači ubrizgavanje lipolitične kombinacije fosfatidilholina i dezoksiholata koje daju efekat razlaganja masti na neželjenom mestu viška obima. Ubrizgava se kroz seriju uboda koji svaki donosi pravilnu dozu koktela na jednaku dubinu sala.
Taj sloj će biti razgradjen na isti način kao što žučne kiseline razlažu masti hrane. Ostaju slobodne masne kiseline koje se koriste kao energija.

Šta je važno znati kod lipolize injekcijama?
Odredićemo pravu moguću dozu lipolitičkog koktela koju možete podneti. Ne morate „držati dijetu“, mada uvek preporučujemo paleo režim ishrane.
Na lipolizu se ne dolazi gladan. Ne piju se čajevi ni preparati za mršavljenje pre intervencije. Fitnes se radi posle 48 časova ako ste već u dobroj kondiciji i to redovno radite. Pije se dosta tečnosti od trenutka kad i sami primetite povećano izbacivanje urinom. Ne sunča se dok ne prodju eventualne modrice od intervencije.

Ko ne treba da radi lipolizu injekcijama?
Na lipolizu dolaze zdrave osobe sa lokalnim viškom sala, problemom u centimetrima. Nije za mršavljenje, kod gojaznih ljudi, mada može skinuti nekoliko centimetara i kilograma kad se upotrebi i pravi režim ishrane i dodatne metode pa deluje ohrabrujuće.
Ne treba da rade osobe na terapiji antikoagulantima, labilne osobe, osobe sa autoimunim obolenjima. Trudnoća, dojenje kao kontraindikacija se podrazumeva. Istorija kancera za nas je kontraindikacija.

Mislimo na vašu toleranciju bola i na vaš budžet i vreme i skratili smo maksimalno vreme postizanja rezultata.