Akupunktura – lumino za mršavljenje

Akupuntura – Lumino je tretman koji traje oko 20 minuta i pomaže gubljenju kilograma. Telesna masa se gubi postepeno i harmonično tako da telo i posle većeg gubitka kilograma ostaje proporcionalno.

Želim da sprečim vraćanje težine jo-jo.
Broj onih koji „drže dijetu“ je sve veći, a odustajanje, jo-jo dijeta se svakodnevno dešava. Poseta Medrezonu i akupunktura Lumino u trenutku vaše slabosti sprečiće napad apetita i jo-jo.

Želim da izgubim 5 kilograma.
Broj akupunktura Lumino zavisi od viška kilograma. Možete imati 10 tretmana, izgubiti nekoliko prvih kilograma i vratiti se u ravnotežu ukoliko ste skoro i dobili kilograme, što se dešava oko 35. godine
Želim da izgubim 15 kilograma
Možete kroz dugu seriju, na postepen način i bez većih problema izgubiti i 15 kilograma ukoliko je to potrebno i za to će vam trebati oko 5 meseci na primer.
Prirodno mršavljenje.
Za mršavljenje je neophodno smanjeno uzimanje kalorija, makar 500 kcal manje nego stvarna dnevna potreba. Čak i kad vam kažemo da ne brojite kalorije, jer je i to veliki stres, a rezultat je zamor i odbijanje dijete, izbor namirnica koje propisujemo je takav da ipak unosite manje kalorija, a više punite želudac i dobijate osećaj sitosti. Akupuntrua Lumino pomaže dijeti na prirodan način.

Hormoni su važni za držanje dijete, ali kako ih najlakše regulisati
U akupunkturi Lumino se akupunkturne tačke “osvetljavaju” infracrvenom svetlošću odredjene frekvencije, divergentnom, te sigurno postiže cilj i u većoj dubini tako da ni debljina pacijenta nema uticaj.

Akupunktura Lumino nema uboda iglom i tako je dostupna onima koji se plaše igle.
Delovanje svetlosnog zraka stimuliše, uspostavlja ponovo unutrašnju hormonsku ravnotežu hormona sreće-serotonina, hormona želje i nagrade-dopamina i endorfina, hormona dobrog osećanja. U pitanju su neurohormoni.
Kad su u pitanju osobe sa preteranom telesnom težinom, aku-luminopunktura pomaže kroz procese lipolize, stimulacijom razlaganja postojećih masti i inhibicijom lipogeneze- stvaranja novih masti.
Ima dejstvo na smanjenje gladi,  smanjuje stres, pojačava eliminaciju i izaziva osećaj zadovoljstva. Rečju, „držanje dijete“ je lako.

Gubljenje kilograma je samo jedna od uspešnih primena akupunktura-luminopuntura tretmana
Blisko svakom problemu težine je problem alergije i zapalenja koje hrana uzrokuje u zavisnosti od naših gena.

Još se sa velikim uspehom primenjuje kad su u pitanju:

» Stres, nervoza

» Psihički problemi menopauze

» Zavisnost od pušenja

» Tretman protiv strija

» Tretman podmladjivanja lica