Radiage Pelleve radiotalasni lifting

Lifting lica bez bola operacije

Radiage visoka radiofrekvenca je najefikasnija, nehuriška metoda zatezanja lica.
Nema potrebe za oporavkom i neposredni rezultat je već lepše i odmornije lice, ali pravi rezultat nastupa sledećih dana i meseci.
Još komercijalni naziv aparata je PELLEVE – podignuta koža.
Radiage-Pelleve je deo Medrezon programa od kako je uveden u svetu
Na današnjem kompetitivnom tržištu smo uveli ovu revolucionarnu novinu od prvih dana lansiranja Radiage sistema za smanjenje bora renomiranog proizvodjača Ellman International.
Postojeći efikasni i bezbednu dermatloški set za koagulaciju i uklanjanje teleangiektazija i kapilara, kožnih izraslina i epilaciju dlaka je već uveliko dokazan. Pojava kompleta kupolastih elektroda koje daju selektivno zagrevanje i menjaju kolagen ili tope male masne naslage je prava mala revolucija. Bez crvenila od lasera, bez pauze u socijalnom životu, savremena žena, može uraditi ovaj podmladjudjući tretman celog lica, vrata, dekoltea, ruku, ili parcijalne tretmane podbratka, zatezanje kapaka, vrata, ili dekoltea.
Muškarci najčešće rade lice i od parcijalnih tretmana – podbradak ili obraze. Imaju bolji kolagen te su i rezultati kod njih brži i bolji.
Može se napraviti plan da se primeni u sadejstvu sa anti-age mezoterapijama za kompletni lifting i osveženje lica osobe zrelijih godina. Radiage je vrlo rano postao deo Medrezon programa i tačno možemo predvideti kojoj koži će dati najveći benefit.

Zašto je Radiage radiotalasni lifting s razlikom

Poenta za Radiage-Pelleve je u snazi aparata. U Glide Safe elektrodama koje isporučuju energiju i duboko dermalno tkivo naše kože. Zato se izdvaja od brojnih sledbenih metoda popularno nazvanih radiotalasni lifting koje su devalvirale sam naziv. Prava jačina aparata patentirane frekvence od 4000Hz bezbolno obezbedjuje rezultat na koži lica, vrata i dekoltea kroz tretman od oko 30 ili više minuta. Napominjemo da se u anti-agingu Radiage vreme ne broji, a u drugoj primeni Radiage, za modeliranje podbratka i obraza važno je i vreme.

Radiage podiže kapke, smanjuje i zateže podbradak i obraze

Pažljivim izborom parametara Radiage je sigurno sredstvo za probleme koji su se do njegove pojave rešavali isključivo operacijom. Ipak, zna se i granica, za neke pojave u jednom trenutku najbolja je hirurgija te ne dajemo lažna obećanja., mada uvek možemo reći da Radiage podmladjuje oko 5 godina i mnogima je to dovoljno. Redovna upotreba Radiage Pelleve i održavanje po šemi, smanjuje još više godina.
Radiage -Pelleve sa svojim Glide Safe elektrodama ima opciju da dodje blizu oka, a da ostane bezbedan po oko. Tako se lepo rešavaju prve bore oko oka, ispod oka, svračje nožice, bore iznad oka, ispod obrva, tamo gde se ne daje botoks, a bore postoje. Zateže se kapak i smanjuje višak kože što je rezultat zatezanja kolagena. Čak i kad se uradi hirurška operacija kapka-blefaroplstika, Radiage je tu da održava rezultat

Radiage-Pelleve zateže kožu stomaka posle porodjaja

Moguće je zatezati naboranu kožu drugih delova tela, nadlaktica stomaka posle porodjaja. Radiage -Pelleve zatezanje može biti vrlo upadljivo posle prve sesije, a potrebno je tri kao i kod ostalih Radiage proceudra na koži.

Radiage-Pelleve može imati osoba mladja od 30 godina

Starenje je jedan višedimenzionalni proces i ne postoji samo jedna procedura koja će vas idealno podmladiti. Radiage smatramo delom zlatnog trilinga anti-ageinga. Anti-age mezoterapija, Radiage i piling. Fileri i Botoks čine da bude kompletna priča koja licu daje značajnu podmladjenost. Ali i pre obnove filera, na godišnjem novou, Radiage je siguran uslov popravke kolagena i boljeg izgleda zategnutosti.
Idealni kandidat je osoba koja je oko svoje 35. godine primetila prve znaka opšutenosti-mlitavosti kože, borice oko očiju, umorni izgled. Mada, računajući da se kolagen menja već posle 25. godine, mi smo renvosno uveli Radiage za mlade ljude već oko 30 godina i to je procedura koju prepopručujemo jedan put godišnje. Obično su to osobe sa suvom, suptilnom kožom koja je bila poželjna u tinejdžerskom periodu, ne podležući pubertetskom pogoršanju, pojavi akni zahvaljujući svojoj zavidnoj finoći, ali koja je zato, na žalost, podložna ranijoj pojavi bora.

Kada ne radimo Radiage

Ne radi se kod osoba sa autoimunim obolenjima, vidljivim promenama na koži uzrokovanih alergijom ili zapalenjem. Ne radi se neposredno posle filera, jer ga praktično skuva. Ubrzavajući metabolizam i cirkulaciju, smanjuje i trajanje botoksa, pa ga radimo samo neposredno pre obnavljanja botoksa.

Radiage ostaje veran garant podmladjivanja kože i posle 50. godine

Treba napomenuti da je podmladjivanje postepeno i dešava se mesecima posle. Radimo zato nekoliko precedura, 3 ili 4, procedure održavanja posle u različitim periodima zavisno od starosne dobi. Ovo sve doprinose dobrom izgledu lica. Osobe u starijim godinama mogu najbolje da osete benefit prethodnog korišćenja Radiage, već imamo i takve osobe koje su godinama na Radiage održavajućim tretmanima i to je najbolji dokaz efikasnosti tretmana.