Za muškarce

ZA MUŠKARCE – MLADOLIKOST I SIGURNOST U MEDREZONU
Novo doba donosi novu estetiku i za muškarce. Kultura “ejdžizma”
(age-ism) je svuda oko nas i nije zaobišla muški svet.

Zašto sam se odlučio za podmladjivanje i mršavljenje u Medrezonu?
Zato što dugi niz godina radimo na estetskim problemima koji pogadjaju muškarce i pristupamo im pažljivo s razumevanjem i diskrecijom. Već znamo šta vam najviše smeta i pazimo da vam predložimo najbezbolniji anti-age i najefikasniju lipolizu.
Ovo je strana za sve muške tretmane u Medrezonu.
Odaberite svoj naslov.
Zakažite tretmane za muškarce u Skinfluenceru i uverite se zašto smo najbolji izbor!
Lipoliza injekcijama
Muškarcima smetaju masne naslage oko struka i u predelu grudi. Veće grudi kod muškaraca mogu nastati u pubertetu kad svi hormoni rastu, posle se povlače. U kasnijim godinama, povećana težina i nešto smanjeni testosteron mogu dati naslage u grudima. Još i višak masnog tkiva sintetiše estrogen koji povećava grudi. Mnogi muškarci nemaju laboratorijske znake sniženih ili povećanih hormona, a naslage na mišiću grudi su prosto konstitucionalno veće.
Upravo su to kandidati za smanjenje masnih naslaga na grudima. Lipoliza se radi dalje od žlezde. Posle lipolize se rade Vela Smooth tretmani za drenažu i dodatno smanjenje i zaatezanje.
Drugi način, bez injekcija je da radimo seriju neinvazivnih Vela Smooth tretmana za smanjivanje obima muških grudi.
Hijaluronsko ispunjavanje bora i hidriranje lica
Hijaluronski fileri moraju biti većeg molekula za debelu mušku kožu, a u rezultatu se obično ne traži potpuna ispeglanost kao kod žena.
Hidrolifting, popravljanje hijalurona kože ili popravljanje kontura lica su sastavni deo primene hijalurona na muškom licu.
3D mezoniti armiranje lica zahteva više i gušći raspored niti baš zato što je muška koža ima više kolagena.
PRP procedura i Anti-age mezoterapija se rade kao tretmani za podmladjivanje lica ili kao mezoterapija protiv ćelavljenja.

Anti-age tretman najpopularniji kod muškarace je Radiage -Pelleve za lice.
Radiotalasna frekvenca popravlja kolagen i podmladjuje najmanje 5 godina. Lice pri tome ostaje neizmenjeno, samo se koža zateže i bore postaju pliće a manje nestaju.
Radiage-Pelleve je uvek tu da parcijalno zategne kapke ili istopi i zategne podbradak. Muškarci tek u starijim godinama imaju problem bora na vratu koje Radiage umanjuje.
Botoks čela i pazuha skiva muške brige i nervozu.
Botoks sprečava bore, daje mirnoću licu i sprečava znojenje pazuha
Mnogi muškarci, kad na vreme krenu sa primenom botoksa, nikad ne razviju bore na čelu ili kod očiju i izgledaju uvek sveže. Zato je glatko čelo, znak mirnoće postalo pravi statusni simbol.
Saznajte zašto nam naši klijenti dolaze u paru i postanite i vi jedan od lepih parova koji su godinama- mladi i lepi.
Muškarci imaju posebnu estetiku i često im smetaju bucmasti obrazi uz vitko telo koje uspešno bilduju.
Za obraze koristimo uglavnom Radiage Pelleve lipolizu. Koristimo široku kupolastu elektrodu i potenciramo toplotno dejstvo koje treba da istopi masne ćelije. Istovremeno, završavamo proceduru sa zatezanjem. Tako obrazi i podbradak uz Radiage Pelleve lako nestaju, a nema efekta prazne vreće.
Radiage Pelleve kao takozvani radiotalasni lifting može zategnuti kožu celog ilica ispravljati prve bore ili smanjiti već postojeće i to je najčešća estetska procedura, jer ne pokauje nikakve znake da je radjena sem boljeg, podignutijeg lica i odmornog izgleda .
Podbradak kod muškaraca
Podbradak, kad je veći, radi se upotrebom tehnike injekciona lipoliza. Od skora se radi i tzv. intralipoterapija Aqualix. Razlika je u sadržaju koktela, oba su lipolitična. Odavno smo zadovoljni lipolizom koju izvodimo po protokolu Networka. Veliki broj uspešnih procedura i razradjena tehnika su garancija dobrog rezultata. Procedura smanjenja podbratka se odvija iz 2-3 puta, to sve zavisi koliki je podbradak. Treba najmanje mesec dana da se završi proces, čekanje rezultata, eventualno se ponavlja procedura.
Zatežemo podbradak specijalnim Radiage Pelleve liftingom. Izbor lipolize može biti samo Radiage Pelleve lipoliza podbratka. Rezultati su brzi i efekat je zategnut vrat. Ako imate manji podbradak, to je idealno rešenje.
Smanjenje obima struka
Ukoliko je višak obima do 10 cm može se raditi injekciona lipoliza . Uz korigovanu ishranu sleduje i smanjenje kilograma.
Posle smanjenja lipolizom , stomak se lakše ponovo zategne ukoliko višak nije prevelik. Možemo raditi ulatrazvučnu lipolizu kavitacijom koja daje dobre rezultate, bez bola i modrica, kao i Radiage Pelleve. Efekti su kod muškaraca vrlo dobri irelativno brži u odnosu na žene. Zato su muškarci idealni konzumenti navedenih metoda, a sve ostaje naša tajna.