Hidrolifting lica vrata, dekoltea, ruku

Zašto izabrati da kod nas u Medrezonu radite hidrolifting lica, vrata, dekoltea, ruku

Zato što smo posvećeni vašem problemu, biramo najbolje za vaš izgled, a prednost ovog tretmana kao prvog anti-age tretmana, ali i efikasnog krajnjeg doterivanja smo odavno otkrili i radimo ga puno.
Hidrolifting je prvi tretman hijalurnoskim filerom koji ćemo vam savetovati. Možete početi sa njim sa 30 ili nešto više godina. Bore su tek počele da se naziru ili se vide “slabe tačke”. Zato se koristi hijaluronski filer koji nema veliki molekul i umreženost na primer: Restilane Vital ili Restilan Vital Light.

Kako se koristi hidrolifting?

Koliko često se radi hidrolifting?
Preporučuje se serija ovih tretmana, ali iskustvo govori da može i na drugi način. Ako ste mladi, na vreme počeli svoju anti-age negu, dovoljno je doći povremeno, po subjektivnom osećaju. Regija koja se radi je manja, obično samo lice.
Ako ste počeli sa 40, 50 godina, onda mnogo znači serija od 3 hidroliftinga tokom 3 meseca, baš po instrukciji kao i obnavljanje tretmana za održavanje. Posebno je dobro uraditi i hidrolifting kože ruku.

Koliko traje efekat podmladjenosti hidroliftingom?

Efekat je individualna stvar i kod mladih osoba traje mesecima, do godinu dana. Kod starijih, posle serije od 3, može se dodati procedura na 6 ili 12 meseci.

Šta se dešava kod hidroliftinga?

Ispune se male bore, a još se i podstakne koža na sopstvenu proizvodnju kolagena i hijalurona. Hijaluron privlači vodu i lice je i hidrirano,a koža u celosti jedrija.

Kako se radi, koliko traje procedura hidroliftinga?

Koristimo anestezijski krem. Treba najmanje 30 minuta da stoji. Procedura traje još 20-60 minuta u zavisnosti šta sve radimo: lice, vrat, dekolte, šake.

Slični tretmani

Mladima kao prvi tretman preporučujem i Radiage Pelleve. Efekat je podsticaj fibroblasta-ćelija proizvodjača kolagena i hijalurona i posredno-svežina lica.
Mezo bioregeneracija Guna ili Mezoterapija anti-age imaju slične efekte, ova poslednja ima i dodatne vitamine, peptide, minerale, za podsticaj kolagena uz privlačenje vode. 

Cena hijalurona kod hidroliftinga je 160 -320€ – lice, vrat, dekolte