Podbradak i obrazi

Smanjenje i zatezanje
Imate vidljiv podbradak? Malo ste puniji ili potpuno vitiki?
Postoje načini da uklonimo podbradak, a treba vam samo jedna do tri posete Medrezonu.

Zašto da zatezanje podbratka uradite u Medrezonu?
Više od 10 godina iskustva i najmanje 3 usavršena načina da kod žena i muškaraca zategnemo podbradak nas preporučuje. Masne naslage podbratka se smanjuju, a koža zateže, kompletan rezultat.
Zakažite tretman zatezanja podbradka i obraza u Skinfluenceru i uverite se zašto smo najbolji izbor!
Naš izbor načina za rešenje vašeg podbradka je sledeći:
Prvi:
Serija Vela Smooth tretmana. Bipolarni radiotalasi istovremeno smanjuju masne depoe i popravljaju izgled istanje kože. Važno je da posle izbacivanja masti podbradak ne postane prazna „kesa“. Vela Smooth zato služi i za kraj drugih tretmana poput injekcione lipolize podbratka.
Drugi:
Lipoliza podbratka injekcijama. Daje izvesne rezultate i kod najdebljeg podbratka. Potrebna je jedna, maksimalno tri procedure u razmaku od 3-4 nedelje. Lipolitički koktel, fosfatidilholin smesa ili drugi-Aqualix se ubrizgaju kroz nekoliko uboda i sačeka se rezultat uz obavezno zatezanje s Vela Smooth tretmanom.
Treći:
Radiage Pelleve je najbolji način za manji podbradak ili nastavak posle injekcione lipolize. Istim postupkom se radi i topljenje bucmastih obraza. Efekat na obrazima je momentalan. Vidimo ga i podešavamo njihovu simetričnost.
» Intervencija je laka i kratko traje.
» Kod aparativnih metoda rezultat je ili odmah ili kroz par dana vidljiv.
» Kod injekcione lipolize postoji period otoka pa splašnjavanja i oporavak traje do 10 dana, a sam rezultat se ispoljava posle mesec dana.
» Predložićemo vam najbolje rešenje za vas.

Zakažite u Medrezonu smanjenje i zatezanje podbratka,
a ako se neko smatra bucmastim i želi „asketskije“ lice, uradićemo i obraze.