Bioregeneracija GUNA

Bioregeneracija GUNA je novi način podmladjivanja i rešavanja celulita
GUNA bioterapija je bioregeneracija tropokolagenom. U pitanju je sertifikovano od strane FDA medicinsko sredstvo na bazi tropokolagena.

Zašto probati podmladjivanje u Medrezonu s GUNA bioregeneracijom.
Zato što ćemo dobro razmotriti da li je iz našeg izbora anti-ageing metoda baš GUNA prva terapija za vaše lice ili telo i možemo je primeniti samostalno ili posle drugih anti-age tretmana. U Medrezonu radimo Bioregeneraciju GUNA od prvih dana registracije u zemlji jer je u skladu sa našim holističkim pristupom anti-ageingu i principom uvodjenja novosti s naučnom podlogom. Već dve godine je primenjujemo i imamo naše stalne zadovoljne klijente.

Ovaj tretman pospešuje ostale anti-age tretmane i produžava efekat botoksa i hijalurona.
GUNA bioregeneracija je efikasan i inovativni pristup injekcionim tretmanima osteo-artro-mio-facijalne patologije.

Drugim rečima GUNA ima impresivnu primenu u bioregeneraciji zglobova, kičme, nervnog i mišićnog sistema. Naše glavno polje interesa je podmladjivanje kože (anti-age) i vezivnog tkiva (celulit). Zato je kod nas prva primena GUNA bioregeneracije Biolifting. To je medicinsko-estetska bioterapija koja stimuliše metabolizam kolagena u potkožnom vezivnom tkivu.
Deluje tako što aktivira fibroblaste-proizvodjače kolagena i tako počinje regeneracija. Koža postaje sveža, zdrava, bore se izgladjuju, poboljšava se tonus. Sve deluje vrlo prirodno jer se postignuti rezultat temelji na revitalizaciji ćelija, a ne samo na delovanju na bore.

Uspešno se rešava:
  • Podmladjivanje – zatezanje i smanjenje bora na licu, šakama, vratu i dekolteu,
  • Regeneracija kose – kod difuznog i fragmentarnog opadanja kose
  • Ožiljci od akni
  • Deluje na povećanje efekta filera i botoksa i duže trajanje

gojaznost

Kako se radi Bioregenaracija GUNA?

Aktivna supstanca se injicira putem mezoterapije. Radi se 5-10 tretmana , jedanput ili dvaput nedeljno.

Ko ne treba da radi Bioregeneraciju?

Nema apsolutnih kontraindikacija, ali je potreban oprez kod uzimanja sredstava protiv zgrušavanja krvi,u trudnoći, dojenju i istoriji malignih bolesti.

Kolagen i tropokolagen

Tropokolagen je najmanja jedinica kolagenog vlakna i to je Guna preparat. Prirodna supstanca, hidrolizat najmanje imunološki reaktivnog svinjskog kolagena. Još su dodati biljni supstrati i minerali da bi se sve indikacije obezbedile: obnavljanje kože, ligamenata, tetiva, zglobova.

Ime Guna na sanskritu znači životna energija živog sveta.