Lipoliza ultrazvučna kavitacija

Zašto da izaberete da vam se u Medrezonu radi lipoliza ultrazvukom?
U Medrezonu imamo sve vidove lipolize i smanjenja masnih naslaga. Prve prave lipolize injekcijama, a posle i ultrazvukom primenjujemo od samog uvodjenja u svetu i pratimo novosti. Najbolji aparati i iskustvo, informacija i pravi izbor baš za vas su razlog da lipolizu zakažete u Medrezonu. Odredjujemo kadtreba dodati mezoterapiju da efekat bude brži i veći.
Zakažite tretman lipolize u Skinfluenceru i uverite se zašto smo najbolji izbor!
Kako će se masti u ultrazvučnoj kavitaciji razložiti?
To je fizički proces koji počinje kad niskofrekventni zvučni talasi mehanički raspuknu masne ćelije. Sadržaj se razliva u medjućelijsku tečnost, a zatim se uz pomoć enzima razgradjuje i limfnim putem sastojci odvode sa mesta nastanka. Deo se izluči , deo iskoristi za energiju.

Zašto je lipoliza ultrazvukom važna za vas?
Ako imate i 10 cm viška obima, ova metoda je idealna za vas ukoliko ne podnosite igle, mezoterapiju i lipolizu.
Prednosti i mane ultrazvučne lipolize kavitacije
Tretman je bezbolan, ne zahteva oporavak. Ultrazvučna kavitacija koristi i ženama i muškarcima za lipolizu masti, probleme viška obima, kad ima nekoliko centimetara naslaga. Može se odmah skinuti i 3 cm obima kod odredjenog tipa masnog tkiva. Mana je što ne može biti samostalan tretman, ne tretira sve delove tela. Isto, potrebno je kombinovati ga sa tretmanom koji će pospešiti limfni tok. Kod nas je ova mana pretvorena u prednosti .Vela Smooth je naš najveći adut da uspešno završimo tretman lipolize i dovedemo razložene masti do iskorišćenja. Tad su rezultati brzi i trajni. Ova metoda nije pogodna za male viškove obima i zahteva pažljiv izbor kandidata. Za mali problem-serija Vela Smooth tretmana uspešno skida nekoliko kritičnih centimetara.
Kontraindikacije za lipolizu:

» Trudnoća,

» dojenje,

» otvorene rane,

» proteze u telu,

» istorija kancera,

» srčanih obolenja,

» diabet..


Rezultati su vidljivi posle nekad samo jedne procedure, a kod najveće većine oko 3 procedure. Mi radimo maksimalno 6 procedura u zavisnosti koliko centimetara imate da skinete. Rezlutati su postojani, jer je veći deo masnih ćelija raspadnut. Preporučujemo i da pazite na ishranu i vežbanje jer masti i energija oslobodjene iz ćelija treba da se istroše.

Svako ima svoju najbolju metodu na koju telo daje najbolji odgovor.