Hijaluron filer podmlađivanja

Zašto da izaberete da u našoj ordinaciji radite podmladjivanje hijaluronskim filerom?
Zato što nam je podmladjivanje glavna stvar koju radimo, dugo godina razvijamo to iskustvo, edukujemo javnost, naglašavamo osećaj mere i važnost najboljih materijala.

Zašto ćemo vam preporučiti baš hijaluronski filer?
Hijaluronski filer direktno podmladjuje lice jer može ispuniti bore različite dubine i ispunjava i jagodice, praznine u licu nastale starenjem. To su bezbedne, sintetičke supstance koje u potpunosti odgovaraju prirodnoj hijaluronskoj kiselini –glavnom sastojku naše kože odgovornom za ispunjenost i zategnutost u detinjstvu i mladosti.
Prvi sintetički filer u svetu je Restilane, sledi ubrzo Juvederm, Teosyal.. Prednost naše upotrebe poznatih filera je predvidiv ishod i sigurnost, ali pratimo obuke za nove generacije filera.
Zakažite tretman hijaluronskim filerom u Skinfluenceru i uverite se zašto smo najbolji izbor!

Koje bore ispunjavamo filerom?
  • Nazolabijalne bore-od nosa ka usnama, kažu još i smejalice jer se prave i vide sa smejanjem.
  • Bar kod bore, a zovemo ih pušačke bore mada njih dobijaju i nepušači, uglavnom žene. Znak su smanjenja hormona-estrogena. Još istovremeno podmladjujemo i usne.
  • Sve druge sitne bore, kod očiju, izmedju obrva, ako ih botoks nije ispravio jer su bile preduboke.

Dobro je znati da za svaku boru ili strukturu postoji odredjeni tip hijaluronskog filera koji ćemo koristiti.

Hijaluronski lifting za opušteno lice
Kad je lice malo više ostarilo, pravilo je da se radi kombinacija primene filera na različitim mestima u koži lica u jednoj proceduri. Rade se prvo jagodice, udubljenja ispod očiju…pa bore, usne.
Dobro studiranje vašeg lica, pravi način primene filera na različitim anatomskim tačkama lica omogućiće efektno podmladjivanje. Bitan je izbor odgovarajućih tačaka. To je stvar obuke i iskustva.
Vreme trajanja filera je individualna stvar.
Procedura podmladjivanja filerom traje relativno kratko 30-60 minuta zavisno šta se sve radi. Koristi se lokalni anestezijski krem kome je potrebno oko 30 minuta za efekat ili blok anestezija.
Trajanje efekta filera se meri mesecima i godinama. Sitne bore do 6 meseci, jagodice, godinu i po, nazolabijalne oko godinu dana.Usne od 6-9-12 meseci jer su u stalnom pokretu i superprokrvljene.

Kontraindikacije

» Trudnoća, dojenje.

» Autoimune bolesti i kortikosteroidna terapija.

» Poremećaji koagulacije, infekcije kože.


Ne zaboravite …da par dana pre procedure ne pijete zeleni čaj, analgetike na bazi aspirina.