Dermamea ANTICELULIT- LIPOLIZA

Dermamea anticelulit – lipoliza koncentrovani serum –
revolucionarni proizvod moćnog delovanja

Dermamea je kozmetička linija proizvoda u kojima su pažljivo ukomponovani novi molekuli, ostvarenja biotehnologije, biljna ulja i ekstrakti, vitamini i hijaluron, a obavezno izostavljeni parabeni, mineralna i silikonska ulja.

Najnoviji tehnološki dobijeni sastojci
ANTICELULIT – LIPOLIZA koncentrovani serum je najnoviji koncept lipolize i borbe protiv celulita nastao zahvaljujući novom biotehnološkom postupku kojim su izdvojeni delotvorni ksantini iz kofeina poreklom iz zelene kafe i derivati zelenog čaja (Camellia Sinensis).
Delovanje dermamea sastojaka dokazano kroz studije
Kofein plus ksantini u pravoj koncentraciji efikasno tope masti i sprečavaju novo stvaranje.
Galati zelenog čaja deluju kao mulekularni sunđer i upijaju slobodne radikale. Ciljaju se uzročnici zapalenjskih procesa koji su i odgovorni za celulit i loše stanje kolagena. Galati popravljaju stanje krvnih sudova koje je drugi činilac problema celulita. Dodatno, vitamin E poboljšava stanje kože u celini.
Nastaje smanjenje obima područja koje se tretira, sprečava se nastanak novih masnih depoa i celulita na tipičnim regijama kao što su jahaće pantalone, butine, zadnjica, ali i ostalim regijama: stomak, listovi, ledja, ruke, muške grudi.
Istovremeno dejstvo je na kvalitet kože – koja postaje, čvrsta glatka i bolje hidrirana. Hidrantna struktura seruma čini da se brzo upija, ne isušuje. Posebno svojstvo i prednost je da ne greje na koži, no daje blagi unutrašnji osećaj grejanja koji traje, što jeste znak sagorevanja masti.

Zato je pogodan i za letnje i zimske tretmane.

Serum ne masti te nema potrebe za brisanjem posle primene i pakovanja. Miris je ugodan, što doprinosi relaksaciji i prijatnom osećaju, proizvod ne izaziva iritacije, alergije, fotosenzibilizaciju, mutacije.
Način upotrebe:
Nanositi gel jedan do dva puta dnevno – utrljavanjem u kritična područja, idealno posle pilinga. (Dermamea)
Za agresivniji tretman treba uraditi pakovanje folijom. Može se primeniti sa pojačanom fizičkom akativnošću, posle ručne masaže, aparativnih tretmana. Primenjuje se i s infracrvenim ćebetom.
Dermamea lipoliza rezultati
Vidljivi nakon 7-15 dana zavisno od regije. Postoji i momentalni efekat smanjenja obima i otoka kada se upotrebi kao pakovanje folijom, pa ga preporučujemo i ” last minute “tretmane za smanjenje obima kod vitkih ljudi. Ne sadrži parebene, mineralna i silikonska ulja.

Ne pravi nego štiti kapilare
Nije iritabilan, fotosenzitivan. Ne pravi nego štiti kapilare jer greje u mastima a ne na koži gde su kapilari. Može i za trudnice – za noge.
Zbog delovanja i grejanja u masnom depou, a ne na koži, poput većine preparata, pogodan je za sve sezone – leto i zimu.

Muškarcima se preporučuje kao kućni tretman za smanjenje grudi i stomaka.