O nama

Anti-ageing uz internacionalne, proverene aparate i medicinske metode

Medrezon anti-age centar je počeo sa radom 2005.godine. Cilj je bio uvesti nove metode zasnovane na medicinskim i tehnološkim istraživanjima koje efikasno rešavaju estetske probleme vezane za višak kilograma i starenje.
To je mali centar za personalni anti-age.  Doktor, dvostruki magistar nauka je uvek sa vama. Zato je svaki korak u rešenju vašeg poblema u vezi smanjenja kilograma, obima ili podmladjivanje lica dobro pripremljen, objašnjen. Vrlo se poštuje bezbednost metode, naučna osnova saveta u ishrani i uskladjenost ukusa pri estetskim korekcijama.

Medrezon prostor
Vračarska adresa kod Hrama i najnovijih luksuznih kafea, enterijer sveden, u trobojki logoa, bašta raskošna, muzika, umetnost na zidovima. Oprema je: sve najbolje od tehnologije, to je standard za Medrezon. Stalnim ulaganjem u nove aparate dobili smo skup savršenih, dobrih uredjaja, skupih, jer su izumi i proizvodi visoke tehnologije i imaju poznate i predvidive reakcije naših tkiva.
DR BRANKA KRKLJUŠ

Doktor koji iskustvom, rečju i delom kompletno stoji iza svog projekta podmladjivanja , mršavljenja i estetskih korekcija.

Moja preokupacija je anti-age, borba za usporavanje starenja. Paradigma 21.stoleća za koju sam se pripremala od mladosti.

Ona se vodi na svim poljima, nežna i pametna borba, jer dobro znamo koliko čovek može postići za svoju vitalnost i lep i prijatan izgled. To je važno prvo vama, a nije na odmet i za opšti utisak.

gojaznost

dr BRANKA KRKLJUŠ
Mr.Sci . Medicinae
M.S. Nutriciae

Biografija

Posle klasične medicinske prakse u Otorinolarignologiji i Pedijatriji radila u farmaceutskom marketingu, kompanijama proizvodjačima naučno formulisane hrane. Magistrirala je prvo na Medicinskom falultetu u Beogradu, a drugi magisterijum iz Nutricionizma, završila je na King’s College Londonskog univerziteta.
Rad na tezi: “Negativni efekti gojaznosti i beneficijalni efekti gubitka težine u gojaznosti “ je bio prvi korak da svoje polje interesa fokusira na progresivnu, novu nauku Anti-ageing medicinu.
Poznavanje i primena nutriceutika su važan segment antiejdžinga. Prvobitno bavljenje otorino-hirurgijom je sigurno olakšalo primenu estetskih procedura na licu. Veštine i znanja iz estetske medicine konstantno usavršava kroz kurseve i radionice, posećuje kongrese i skupove u Evropi i kod nas. Član je WOSIAM, Network Lipolysis, ASKED.