MEZOTERAPIJA  LICA
Zakažite mezoterapiju u Medrezonu na 011 2451 777 ili na 063 237 369

 

 

MEZOTERAPIJA-LICA –ABSOLUTNI ANTI-AGING

IZBOR  PRAVOG „ ČUVANJA MLADOSTI NA LICU“


Svaka savremena negovana žena koja uvidja da kozmetički tretmani nisu svemogući, mora probati mezoterapiju lica kod nas u Medrezonu. To zato što ima mnogo mezoterapija lica  i pokušaja, ali je najbolje da izaberete iskusnog doktora  koji to stalno radi, jer se ta mezoterapija lica uvek razlikuje od jeftinih imitacija.

Profesionalno iskustvo  u Medrezonu  se slaže s  onim što je  objavljeno u časopisima kao i kritički osvrt na metodu ukazuju da je važan sastav koktela i tehnika primene.Posle anestezije-kreme, mi to radimo u nekoliko faza i vaše lice je odmah lepo jer maska na kraju ne dozvoljava čak ni crvenilo.

Kroz  7 godina iskustva, kao mezoterapeuta i korisnika mezoterapije u anti-aging godinama, mezoterapija lica-prava-je najbolji način borbe protiv starenja lica.Botoks Vistabel tretira problem preaktivne mimike, hijaluron pomaže arhitektonici i rešava krupnije već nastale probleme- ali mezoterapija je sve.

Moj savet je da primenite mezoterapiju lica u seriji od 3 ukoliko ništa niste do sada radili, a ako ste mladji, radili kod nas Radiage, filere, onda  održavajte lice kroz nekoliko godišnjih tretmana, ponekad smenjujući ih sa laganim pilingom, ako nema drugih problema na koži.Mezoterapija lica može produžiti delovanje Botoksa i hijalurona.Mezoterapija lica se savršeno dopunjuje  sa Radiage liftingom i istovremeno je moguća sa pilingom.Tako kompletiramo negu do detalja.“ Dr B.K.

Kokteli mezoterapije se primenjuju prema stanju klijenta kad postoji problem ili kroz seriju fabrički pripremljenih anti-aging komponenti koje združene daju maksimalni podsticaj ishrani i hidraciji kože, materijal za kolagen, a znamo da je to potrebno već od tridesetih.

Mezoterapija lica  odlično rešava problem hiperpigmentacija kroz posebne koktele.

Mezoterapija lica je efikasna kod problema sitno proširenih kapilara , pušačke kože, Rozacee.

Mizoterapija lica kod mladjih ljudi pomaže kod akni rešavajući problem imuniteta.

U predbožićnom i novogodišnjem periodu imamo gratis piling uz mezoterapiju lica.
 

 

 

 

 

 

 

 

Music:" Diamonds" by Nina Krkljus, 2008
© All rights reserved